De Klussenier Ron Roelandts

De Klussenier Ron Roelandts
De Klussenier Ron Roelandts

De Ruigehoek 46
2154 ML Burgerveen

Dien uw aanvraag in »

0172 50 06 20
06 1330 1331
ronroelandts@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 60839554

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Ron Roelandts geboren en getogen in Burgerveen, getrouwd met Jolanda en samen hebben wij twee kinderen. Voor de hele Haarlemmermeer ben ik met mijn klusbedrijf beschikbaar voor alle onderhouds- renovatie- en verbouwwerkzaamheden in en om het huis.

Doordat ik altijd nieuwsgierig ben geweest heb ik mezelf ontwikkeld tot een allround vakman. Naast mijn werk was ik ook altijd aan het klussen en verbouwen. Op deze manier heb ik mijn vakmanschap erg verbreed. Ik heb ervoor gekozen om mijn werkervaring te gebruiken voor mijn eigen bedrijf, als Klussenier.

Mijn specialiteiten bestaan onder andere uit alles op het gebied van timmerwerk en het plaatsen van VELUX dakvenster en dakkapellen. Maar u kunt ook bij mij terecht voor het plaatsen van een badkamer, keuken, toilet en voor onderhoud en renovatie aan uw woning. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat klanten maar één man over de vloer krijgen die alles rondom de verbouwing verzorgt.

Heeft u een verbouwing gepland staan maar twijfelt u of het uitvoerbaar is? Ik denk graag met u mee en loop de mogelijkheden graag met u door. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. Ook kan ik u meenemen naar de toonzalen van de leveranciers zodat u ideeën op kunt doen voor uw eigen verbouwing.

Alle klanten ontvangen een vrijblijvende offerte en u betaalt geen voorrijkosten. Ik werk netjes en ben klantgericht. U ontvangt op door mij geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie. Neem gerust contact op om te informeren of ik iets voor u kan betekenen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Burgerveen voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren

Beoordelingen van klanten

Komt langs als wij het vragen maar zit soms enige tijd tussen omdat hij elders bezig is.J.A. uit Schiphol
Ik had al 3 klusseniers benaderd via internet, maar kreeg wekenlang geen reactie, totdat Ron Roelandts belde. Hij had de klus doorgekregen van een andere klussenier. Tip in het algemeen. Reageer in elk geval zo snel mogelijk, ook als de klus niet uitgevoerd kan worden om wat voor reden dan ook. uit Amsterdam

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...